خرید اشتراک از پایگاه اینترنتی دی ال سل

  • 04533459102
  • 09334592731
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

رایانه و نرم افزار

چگونه بدون سرمایه گذاری از امکانات گوگل برای کسب درآمد استفاده کنیم

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

چگونه بدون سرمایه گذاری از امکانات گوگل برای کسب درآمد استفاده کنیم

امروزه طبق آمار معتبر بیلیونها دلار از طریق اینترنت داد و ستد می شود که روز به روز هم این حجم مبادلات در حال افزایش است. سهم من و شما به عنوان یک کاربر با امکان دسترسی هر چند محدود به اینترنت چقدر است؟ آیا فکر کرده اید چرا هنوز هم در کشور ما گروهی با امکان دسترسی به اینترنت از بیکاری و نداشتن درآمد کافی شکایت دارند؟ آیا فکر نمی کنید شاید یکی از دلایل آن (در میان انبوهی دلیل" عدم اطلاع رسانی هم باشد؟ هنوز بسیاری از مردم در کشور ما (که حتی شامل برخی از افراد طبقه تحصیلکرده٬ مدیران٬ برنامه ریزان و مسئولان میشود) از قابلیتهای اشتغالزایی اینترنت اطلاع کافی ندارند. اینها قالبهای ذهنی شان در مورد مسئله اشتغال هنوز همان قالبهای سنتی بوده و میخواهند آنرا به همان صورت سنتی حل کنند بدون آنکه بیندیشند که زمانه عوض شده و اکنون در دوره دیگری به نام "عصر دیجیتال" زندگی می کنند.

به هرحال٬ شاید شما هم اخیرا از این دست مطالب را در روزنامه ها خوانده و یا دیده باشید که مثلا زنان هندی با وجود نداشتن شغل در زمان حاضر میتوانند ضمن همکاری با سایتهای اینترنتی تا 10 هزار روپیه در ماه درآمد داشته باشند. روزنامه انگلیسی زبان Times of India گزارش داد که در حال حاضر تعداد زیادی از این زنان در شرکت های تبلیغاتی که در سایتهای اینترنتی فعال هستند جذب میشوند و وظیفه آنها کلیک کردن بر روی تبلیغات است. تازه این یکی از ساده ترین کارها در اینترنت میباشد. بدون شک قابلیت های زنان و مردان ایرانی به مراتب خیلی بیشتر و بالاتر از آنهاست فقط متاسفانه در اثر غفلت مسئولین بستر و ابزار مناسب برایشان فراهم نیست که اگر فراهم بود شخصا معتقدم که ما در کشور با مقوله ای به نام بیکاری (بویژه بیکاری جوانان) و درآمد سرانه ناچیز روبرو نبودیم. بر کسی پوشیده نیست که ما در کشور دارای امکانات سرشار و منابع عظیم تولید با ارزش افزوده ی بالا (مساوی با تولید ثروت) هستیم که مورد غفلت واقع شده اند. اما باز هم میشود با همین امکانات محدود در حال حاضر سهمی از مبالغ هنگفت مورد داد و ستد در اینترنت را به خود اختصاص داد. میپرسید چگونه؟ پس این مطلب را تا به آخر بخوانید چون پس از آن میتوانید حتی بدون یک ریال سرمایه گذاری و تنها با صرف وقت و پشتکار زیاد صاحب درآمد شده تا پس از آن زندگی خود را اداره نمایید.

تکنیک های کسب درآمد از طریق اینترنت بسیار متنوع و متفاوت می باشند. در اینجا سعی می کنیم بتدریج به مرور آنها پرداخته و از طریق همین وبلاگ آنها را توضیح و آموزش دهیم. لطفا توجه داشته باشید روشهایی را که در اینجا به شما معرفی می کنیم همگی بدون حتی یک ریال سرمایه گذاری اجرا میشوند بنابراین نمی توانند کلاهبرداری (که متاسفانه در اقتصاد های ناسالم بازار داغی هم دارد) یا موارد مشابه محسوب شوند. هدف ما کمکی هر چند ناچیز به جوانان عزیز و خلاق این مرز و بوم است که به دنبال راهی شرافتمندانه برای کسب درآمد و ارتقاء سطح زندگی خود می گردند. در هر صورت موفقیت شما آرزو و کسب رضای خالق هدف ماست. فقط عزیزان توجه داشته باشید که در این روشها پشتکار و صرف وقت لازم است و نیاز به سرمایه چندانی نیست هرچند که نمی توان نقش سرمایه را کلا در حصول هر چه سریعتر به اهداف مادی و گاهی اوقات معنوی انکار نمود.

تکنیک اول: کسب درآمد از طریق گوگل:

یکی از شرکتهای معروف و معتبر فعال در اینترنت شرکت آمریکایی گوگل می باشد که چندین برنامه برای کسب درآمد و نیز تبلیغ دارد که یکی از مهمترین و معروفترین آنها گوگل ادسنس (Google Adsense) (برای کسب درآمد) و دیگری گوگل ادوردز (Google Adwords) (برای ارتقا و تبلیغ کسب و کار) می باشد.

به نقل از دانشنامه ویکی پدیا"95 درصد درآمد گوگل از طریق تبلیغات است (سال 2011 معادل 37,905 میلیارد دلار). شرکت از گوگل ادسنس و دابل‌کلیک نیز برای تبلیغات خود استفاده می‌کند. گوگل ادسنس برای کسب درآمد از اینترنت به وجود آمد که توسط شرکت گوگل در سال 2003 راه اندازی شده‌است. در گوگل ادسنس اگر از یک وبگاه بازدید روزانه بالای 10000 وجود داشته باشد، می‌توان روزانه حداقل 10 دلار درامد کسب کرد، که البته این حداقل است. به ازای هر کلیک از 0.01 تا 10 دلار پرداخت می شود که بستگی به میزان ترافیک وبگاه و موضوع وبگاه و کیفیت مطالب آن دارد و می‌تواند از ماهی چند دلار تا چندین هزار دلار متغیر باشد.

دابل کلیک سرویس دیگر تبلیغاتی‌ است که گوگل خرید آن را در 13 آوریل 2007 به مبلغ 3 میلیارد دلار خبر داد که بزرگ‌ترین خرید تاریخ گوگل به حساب می‌آمد.در این وبگاه تبلیغات در کنار محتوایی قرار می‌گیرد که ارتباط بسیار نزدیکی به آن دارد. برای مثال صاحب یک فروشگاه لوازم ورزشی، تبلیغات را در شبکهٔ گوگل تنها در کنار مطالبی که به لوازم ورزشی مربوط هستند نمایش می‌دهد.

در سال2006، کمپانی جمعاً 10,492 میلیارد دلار درآمد از تبلیغات کسب کرد و فقط 112 میلیون دلار در زمینه‌های دیگر درآمد داشت. گوگل از ابزارهای جدیدی برای تبلیغات خود به صورت آنلاین استفاده کرد که باعث شد به یکی از رکوردشکنان تجارت تبدیل شود. با استفاده از فناوری دابل‌ کلیک، گوگل قادر بود که متوجه علایق کاربران خود شود و تبلیغات مناسب را به آن‌ها نشان دهد. گوگل آنالیز به صاحبان سایت‌ها اجازه می‌داد که تبلیغات را در سایتشان نمایش داده و نیز کاربرانی را که از وبگاه‌هایشان استفاده کرده اند را دنبال کنند، و مثلاً تعداد کلیک‌هایی که در پیوندهای درون سایتشان می‌شده‌ است را ببینند."

Google Adsense (گوگل ادسنس) آگهی صاحبان سایت ها (وبمسترها) در همان "گوگل ادوردز" است که شرکت گوگل طبق قراردادی درسایت ها و وبلاگهای متعلق به خود یا اشخاص ثالثی مثل من و شما و یا شرکت ها پخش می کند. گوگل به ازای هر کلیک که توسط بازدید کننده سایت یا وبلاگتان بر روی آگهی اش انجام میگیرد٬ مبلغی را از آگهی دهنده (وبمستر) گرفته و درصدی از آن را به من و شما پرداخت میکند (از دو تا پنجاه سنت به ازای هر کلیک و بسته به نوع آگهی٬ گاهی اوقات بیشتر حتی تا 100 دلار در مواقعی خاص). اما همانطور که گفته شد در سیستم Google Adwords (گوگل ادوردز) شرکت گوگل بابت پخش آگهی وبمسترها که به صورت های مختلف و نیز در قسمت های مختلف فهرست نتایج جستجو، سایت ها و یا حتی در جی میل و نیز ایمیل و سایر مکان ها درج می شود (بر اساس کلمات کلیدی و کمپینی که توسط کاربر در حساب خود و به این ترتیب اثر گذاری بر موتور جستجوی گوگل ایجاد شده) از آنها وجه دریافت می کند. بنابراین فرق عمده بین این دو سیستم آینست که در سیستم Google Adsense، گوگل بابت درج آگهی هایش در سایت یا وبلاگ اشخاص به آنها وجه پرداخت میکند (همان جنبه کسب درآمد از گوگل برای من و شما) در حالیکه در سیستم Google Adwords این شرکت بابت درج آگهی وبمسترها و نمایش آن در صفحات مختلف از ایشان وجه دریافت میکند. حال بسته به نیاز افراد٬ هر دو سیستم در اینترنت بسیار موثر عمل کرده و سود هنگفتی نصیب شرکت گوگل می سازد.

اکنون می پردازیم به آموزش و نحوه استفاده از سیستم های کسب درآمد از گوگل:
 
الف) Google Search Box: برای شروع آموزش کسب درآمد از طریق گوگل ادسنس اینجا را کلیک کرده و صفحه را باز کنید. وبلاگی که باز می شود یک نسخه انگلیسی مرتبط با همین وبلاگ است که موضوع آن روش های ساخت وبسایت و نیز کسب درآمد در منزل است. وبلاگی را که باز کرده اید برای مراجعات بعدی و نیز جهت طی مراحل دستورالعمل و تکمیل آن باز بگذارید. نمای کلی صفحه ای که باز می شود به صورت زیر است:
Image and video hosting by TinyPicبعد از اینکه وبلاگ باز شد٬ بالای صفحه آن مربع مستطیلی سفید رنگ (سرچ باکس) برای جستجو در گوگل به شکل زیر قرار دارد:

5wl661.jpg.png

اکنون از طریق این سرچ باکس یک سرچ به مضمون "گوگل ادسنس" یا "کسب درآمد از گوگل" و یا سایر کلمات و عبارات مشابه و در همین رابطه انجام دهید. در صفحه ی نتایج چه می بینید؟ وبلاگ حاضر در بین سایت ها و یا وبلاگ های معرفی شده توسط گوگل در رتبه ی چندم نتایج قرار دارد (مهم است)؟ آیا به آگهی های گوگل برخورد نمودید؟ اکنون در صورت برخورد با آگهی یا آگهی های گوگل برای بررسی بیشتر و جامع تر روی آنها کلیک کنید. حال چه می بینید؟ مالکیت صفحه ای که مقابل شما قرار دارد به وبمستری تعلق دارد که در گوشه ای از جهان (بیشتر در غرب) زندگی می کند که تحت سیستم "گوگل ادوردز" به شرکت گوگل مبلغی پرداخت کرده تا آگهی اش را پخش کند.
توجه داشته باشید که این سرچ باکس نیز میتواند منبع درآمدی برای شما باشد زیرا در صورت استفاده بازدید کننده از آن جهت جستجو در اینترنت از طریق سایت یا وبلاگتان و سپس کلیک بر روی نتایج حاصله (مبلغی کمتر) و یا نیز کلیک منجر به خرید روی آگهی های مربوط به شرکت گوگل (مبلغی بیشتر) بابت آن دریافت کنید (اینجا عملا می بینید که در واقع گوگل نقش به اصطلاح واسطه را بازی می کند).
با وارد کردن عبارت مورد نظر و دلخواه در این سرچ باکس می توان در اینترنت به هر نوع جستجویی پرداخت. کاربرد این سرچ باکس کاملا همانند سرچ باکس گوگل واقع در home page سایت گوگل است. با Bookmark کردن آدرس این وبلاگ می توانید به مراجعات بعدی خود سهولت بخشیده و با انجام جستجوهایتان در این صفحه از ما حمایت فرمایید. بدیهی است در صورتی که تصمیم گرفتید به برنامه گوگل ادسنس بپیوندید و دارای وبلاگی مشابه شوید آدرس آنرا برای ما ارسال دارید تا اعضای گروه ما نیز به همین ترتیب عمل نموده و از باکس شما در وبلاگ یا وبسایتتان برای سرچ استفاده نمایند.
 
ب) Google Adsense (گوگل ادسنس): حال می پردازیم به آموزش و چگونگی آگهی های گوگل ادسنس در وبسایت ها، وبلاگ ها و غیره. در سمت راست صفحه ای که باز شده حدود ۳ بنر مربع یا مستطیل شکل که به حالت عمودی روی هم قرار گرفته اند مشاهده می کنید. بالای این مجموعه آگهی عبارت "آگهی های گوگل ادسنس" و یا زیر هرکدام عبارت "Ads by Google" درج شده است. این آگهی ها می توانند آگهی متنی یا گرافیکی باشند تقریبا مانند شکل زیر:
Image and video hosting by TinyPicمضمون آگهی های متنی همانطور که از نامشان پیداست "متن ساده" است که در آن عنوان کالا یا خدمات آگهی دهنده (وبمسترهای اکثرا امریکایی) درج شده و زیر آن بلافاصله لینک (آدرس اینترنتی وبسایت یا بلاگ صاحب آگهی) آمده است. آگهی های گرافیکی هم بیشتر عکس و کارهای گرافیکی هستند که آدرس اینترنتی صاحب اصلی آگهی به اصطلاح با یک هایپرلینک embed شده است. در تصویر بالا و نیز وبلاگ پیش رویتان هر دو نمونه آگهی وجود دارد. دو نمونه بالا و پایین آگهی متنی و نمونه وسط گرافیکی هستند. جهت اطلاع شما بایستی به این نکته اشاره کرد که ثابت شده آگهی های متنی بهتر عمل کرده و تعداد کلیک بیشتری نسبت به آگهی های گرافیکی جذب می نمایند.
میتوان انواع سایت های آگهی دهنده در بخش گوگل ادوردز و ماهیت آنها را در این قسمت با کلیک بر روی هر یک مشاهده نمود که منتهی به تجربه عملی شود. با این عمل شما به سایتی مرتبط می شوید که با عضویت در گوگل ادوردز و ایجاد کمپینی تبلیغاتی به ازای هر کلیک شما مبلغی به شرکت گوگل پرداخت می کند. نکته قابل توجه برای کسب درآمد از این طریق این است که این آگهی یا باید برای بازدید کننده دارای جاذبه باشد و یا اینکه به آن کالا یا خدمات نیاز داشته باشد تا از آن خرید کرده یا از خدماتش استفاده کند. بهر حال با انجام این عمل بر روی آگهی شما بابت آن مبلغی بین 5 تا 100 سنت یا گاهی اوقات بیشتر (حتی تا 100 دلار در مواقع منجر به خرید، عقد قرارداد و یا عضویت قطعی) از شرکت گوگل دریافت می کنید. همانطور که گفته شد این مبلغ بستگی به میزانی دارد که آگهی دهنده در کمپین گوگل ادوردز خود تعیین نموده است. البته بد نیست بدانید که صاحب آگهی نیز از این بابت متحمل هیچگونه ضرری نمی شود زیرا کمترین چیزی که به دست می آورد یک آدرس ایمیل معتبر است که از شخص بازدید کننده سایتش برای مراجعات بعدی و نیز بمباران تبلیغاتی وی بدست می آورد تا بلاخره به خرید توسط وی منجر شود. بعلاوه لیستی شامل ایمیل های معتبر و هدفمند بدست می آورد که دارای ارزش زیادیست و مشتری فراوانی هم دارد که حاضرند بابتش پول خوبی پرداخت کنند.
همچنین لازم بذکر است چون رقابت (یا همان کمپین) بین آگهی دهندگان در گوگل ادوردز به علت اینکه میخواهند آگهیشان به تعداد دفعات بیشتر نمایش داده شده و یا در ردیف اول نتایج جستجو قرار گیرد بسیار بالاست، برخی از آنان حاضرند تا ۱۰ دلار و یا حتی بیشتر! بابت هر کلیک به گوگل پرداخت کنند. البته بهتر است بدانید در صورتی که کلیک منتهی به خرید شود ییش از این مبالغ برای آگهی دهنده جبران می شود.

اکنون میپردازیم به اینکه شما هموطن عزیز چگونه از شرکت آمریکایی گوگل کسب درآمد کنید و مقداری از وجوه بیشمار آن را دریافت کنید تا موجب رونق اقتصادی مملکت و زندگی خودتان شوید زیرا همانطور که قبلا گفته شد هدف از ایجاد این پست در این وبلاگ آشنایی شما با سیستم کسب درآمد از گوگل است تا شما هم بتوانید از این طریق درآمد کسب کنید.

به همین ترتیب شما نیز میتوانید یک اکانت در گوگل ایجاد و یک وبلاگ به نام خودتان در Blogger گوگل بسازید. اگر به زبان انگلیسی مسلط نیستید در صورت تمایل می توانید ساخت وبلاگ٬ ایجاد اکانت و دریافت کدها را از گوگل و نیز بسته به نیازتان٬ ایجاد اکانت در گوگل ادسنس (Google Adsense) و یا گوگل ادوردز (Google Adwords) (نیاز به تخصص بالا دارد) یا هرکدام از آنها را تا انتها در ازای مبلغی مختصر با انعقاد قرارداد و رعایت کلیه موارد اصولی در معامله به ما محول فرمایید. به این منظور میتوانید برایمان ایمیل ارسال کنید.

اگر خود با زبان انگلیسی آشنا هستید به وبلاگ: http://homebiz-developer.blogspot.com مراجعه نموده و روی این آیکون واقع در ردیف سمت راست (زیر ۳ بنرمربع مستطیل) کلیک نمایید. برای راهنمایی بشتر میتوانید از شرح مراحل ثبت نام در سایت نمونه که قالبی کلی برای ثبت نام در اکثر سایتها است و در دنباله همین وبلاگ درج شده استفاده نموده و از موارد مشابه آن در ثبت نام در گوگل و ایجاد اکانت استفاده فرمایید. فقط توجه داشته باشید که شرکت گوگل به وبلاگ یا سایت هایی آگهی می دهد که به انگلیسی یا به یکی از زبانهای مندرج در لیست خودش باشند (زبان انگلیسی بهتر است زیرا کاربران زیادی دارد). متاسفانه هنوز زبان فارسی در این لیست وجود ندارد. اما در آینده ممکن است زبان فارسی نیز شامل این لیست شود.

پس از اینکه یک اکانت در گوگل ایجاد کردید به قسمت بلاگر رفته و یک وبلاگ درست کنید. برای اینکار شما میتوانید مطالب مندرج در وبلاگ http://homebiz-developer.blogspot.com را که راجع به کسب درآمد از طریق اینترنت و ثبت نام در سایت های معتبر است کپی کرده و در وبلاگ خود که در بلاگر ایجاد کرده اید قرار دهید. فقط توجه داشته باشید که پس از عضویت در هر سایت پیشنهادی ما لینک موجود در آن را با لینک اختصاصی عضویت خودتان عوض کنید تا به بوسیله آن یا شروع به عضوگیری و یا کسب درآمد برای خودتان کنید (قویا توصیه می شود که عضو سایتهای معرفی شده از طرف ما شوید تا به دام کلاهبردارهای اینترنتی نیفتید و همچنین از مزایای آن بهرمند شوید).

بهرحال٬ شما پس از عضویت در گوگل و تایید سایت یا وبلاگتان٬ از طرف شرکت گوگل کدهایی را توسط ایمیل دریافت میکنید که از آن پس می توانید با قراردادن این کدها در وبلاگتان شروع به نمایش آگهی کرده و از این طریق کسب درآمد نمایید. این کدها شامل کسب درامد از موارد ذیل است (که در بالا شمه ای از آن گفته شد) و هرکدام دارای مزایای مستقل و منحصر به فرد خود است:

1. AdSense for Content: آگهی بر مبنای محتوای وبسایت است که ذکر آن گذشت. نوع آگهی که گوگل در وبلاگ شما پخش می کند مرتبط با محتوای آن است. به این معنی که اگر موضوع وبلاگ شما در مورد موسیقی است موضوع آگهی ها مرتبط با موسیقی و یا فروش آلات موسیقی است. آگهی تقریبا به شکل زیر در وبلاگ شما نمایش داده می شود هرچند که دارای اشکال و ابعاد مختلفی است که خودتان می توانید با توجه به قالب وبلاگتان آنرا انتخاب و رنگبندی آنرا تنطیم کنید:

2. AdSense for Search: با این کد٬ باکس جستجوی گوگل در وبلاگ شما قرار می گیرد. در صورتی که کاربری از باکس جستجوی آن استفاده کند و روی آگهی های گوگل ادوردز (واقع در سمت راست صفحه نتبجه جستجو) کلیک نماید مبلغی به حساب شما اضافه می شود. اگر کلیک منتهی به خرید شود٬ مبلغ بیشتری به عنوان پورسانت به شما تعلق می گیرد.

3. Referrals: کدهایی است که به وسیله آن کاربران را به گوگل ارجاع می دهید تا عضو خانواده گوگل در سراسر دنیا شده و یا از محصولات و فراورده ها یا نرم افزارهای گوگل یا سایر شرکتها دانلود و خرید کنند . به ازای هر فرد که ملحق شده یا خرید نماید پورسانتی تا ۷۰٪ ارزش کالا یا نرم افزار به شما تعلق می گیرد. در حال حاضر هر عضو میتواند تا ۱۵ قلم کالا را انتخاب کرده و بازدید کننده را برای خرید رجوع دهد.

در صورتیکه تصمیم دارید عضو گوگل شوید روی آیکونی که مانند آیکون زیر در وبلاگ انگلیسی بلاگ اسپات است کلیک کرده و عضو شوید. آیکون رفرالز دارای اشکال مختلفی است.

بهرحال عضویت در گوگل شامل مزایای بسیار است که هر روز هم به آن افزوده می گردد.

لازم بذکر است که این فرایند بیش از۴ تا ۷ روزطول نمیکشد. اگر این کار توسط ما انجام شود٬ بعدا می توانید با تعویض User Name و Password ٬ فقط خود به اکانتتان دسترسی داشته باشید. در این رابطه٬ گوگل امکاناتی را فراهم کرده که آنالیز کلیه عملیات انجام شده بر روی آگهی هایتان به صورت کامل میسر و در دسترستان قرار داشته باشد. شما با این امکانات حتی می توانید اندازه و رنگبندی آگهی ها را نیز به دلخواه تعیین کنید.

مهم ۱: توجه داشته باشید که پس از عضویت و انتشار آگهی های Google Adsense در وبلاگ یا سایتتان هرگز خود روی آگهی ها کلیک نکنید که بلافاصله عضویتتان لغو شده و در Black List گوگل قرار می گیرید مگر آنکه با یک IP متفاوت اینکار انجام شود.

مهم ۲: باید یک شماره حساب در خارج از ایران ارائه دهید تا گوگل پول را به آن حساب واریز نماید (به علت تحریم).

حال می پردازیم به نوع دیگر تبلیغ در گوگل (برای تبلیغ سایت یا وبلاگ)

ج) Google Adwords: یکی از ابزارهای بسیار قوی تبلیغات در اینترنت است که طبق آمار تا ۷۰۰٪ فروش را بالا میبرد و بیشتر از آن آمار بازدید کننده از سایت را. توسط شرکتها و کسانی مورد استفاده قرار میگیرد که میخواهند سایت یا وبلاگ خود را بصورت آنلاین تبلیغ نموده و در معرض بازدید کنندگان بیشماری در سراسر دنیا یا کشورهای مختلف به انتخاب خودشان قرار دهند. شرکت گوگل به ازای هر کلیک مبلغی را که خود شخص تعیین کرده به حساب وی شارژ کرده و در پایان هر دوره از وی اخذ میکند. گوگل ادوردز به تبلیغ کنندگان این قابلیت را می‌دهد تا تبلیغاتشان را در محتویات سایت گوگل به نمایش دربیاورند و هزینه آن را به دو شکل، مبلغی به ازای هر کلیک (pay per click) و یا مبلغی به ازای هر نمایش (pay per impression) پرداخت کنند و همانطور که در بالا گفته شد پروژه خواهر آن، گوگل ادسنس، به صاحبان سایت‌ها اجازه می‌دهد که تبلیغات را در سایتشان نمایش دهند و مبلغی به ازای هر کلیک برروی این تبلیغات دریافت کنند.

لازم بذکر است که کار با گوگل ادودرز نیاز به تخصص بالا و تجربه زیاد دارد وگرنه آکهی دهنده متحمل زیان می شود بنابراین اصلا به مبتدیان توصیه نمی شود. ازاین ابزار میتوان برای تبلیغ سایتهای فارسی نیز استفاده کرد که بسیار موثر هم عمل میکند. صاحبان سایتهای ایرانی که مایل به فعالیت در سطح کشور و در سطح بین الملل هستند میتوانند برای گسترش کار و بالا بردن فروش خود از این ابزار قدرتمند استفاده کنند.

کارکرد این سرویس بر مبنای کلمات کلیدی بوده و اگر درست انتخاب و تنظیم شود بسیار موثر عمل میکند. این سیستم در حال حاضر مورد استقبال بسیار زیاد صاحبان کسب و کار در سراسر جهان قرار گرفته است. این شیوه برای انجام تبلیغات بین المللی سایت یا وبلاگ شما بینهایت مناسب است زیرا روزانه میلیاردها جستجو از طریق گوگل انجام گرفته و تبلیغ یا لینک شما در معرض دید تعداد بیشماری کاربر قرار می گیرد.

علاوه بر آن در صورت درخواست مشتری آگهی های آنان در سایتها و یا وبلاگهای متعلق به اشخاص ثالث که مرتبط با کار یا خدماتشان هستند نیز پخش میشود (یعنی همان گوگل ادسنس که شرحش گذشت). گوگل این آگهی ها را در سایت اشخاص پخش کرده و درصدی را بابت حق کلیک به صاحبان سایت یا وبلاگ پرداخت نموده و مابقی را به خود اختصاص می دهد.

فقط توجه داشته باشید بعد از عضویت (در هر سایت) حتما فعالیت داشته باشید که با پشتکار میتوان شاهد موفقیت را در آغوش کشید.

انشاءالله در آینده نزدیک بتدریج سایر سایتهای معتبر جهت "کسب درآمد از طریق کار در منزل" را به شما معرفی میکنیم. مطمئن باشید سایت هایی که جهت کسب درآمد به شما معرفی می شود از هر نظر کاملا تست شده و معتبر می باشند.

موفق باشید.


پرسش و پاسخ های رایج در مورد گوگل ادسنس

گوگل ادسنس چیست ؟

گوگل ادسنس چیست و به چه معنایی می باشد؟

حس‌ تبلیغ (ترجمه تحت اللفظی AdSense)‏ یک برنامهٔ تبلیغاتی ارائه‌شده توسّط گوگل است. دارندگان وب‌گاه‌ها می‌توانند در این برنامه شرکت کرده تا تبلیغات متنی و گرافیکی روی وب‌گاه‌هایشان فعّال شود. درآمد حاصل از این تبلیغات که گوگل مدیریّت‌شان می‌کند، از راه per-click و یا per-impression می باشد. گوگل علاوه بر راه‌های یادشده مشغول آزمایش‌ برای اجرای خدمات cost-per-action (کلیک منجر به خرید، عقد قرارداد، عضویت و غیره است.

شیوه کار گوگل ادسنس چیست؟
شیوه کار گوگل ادسنس برای همه ما آشناست. گوگل ادسنس سیستم کلیکی بیش نیست اما مجهز به امکاناتی است که بسیار هوشمند عمل می کند. این سیستم کلیکی معتبر ، بر اساس کلمات درون وبسایت شما تبلیغات را نمایش میدهد! تبلیغات بسیار هدفمند . . .در این سیستم ، تبلیغات افرادی که در گوگل ادوردز تبلیغات داده اند نمایش داده میشود ، همه نوع تبلیغاتی وجود دارد ، چون این سیستم تبلیغاتی بین الملی است.

چه درامدی را می توان از ادسنس انتظار داشت؟
اگر بازدید روزانه بالای ۱۰۰۰۰ تا داشته باشید میتوانید روزانه حداقل ۱۰$ کسب کنید ، توجه کنید که حداقل درآمد شما است . هر کلیک در این سیستم به ارزش کلمه کلیدی مربوط است و هیچ سطحی برای هر کلیک تعیین نشده است . هر کلیک از ۰٫۰۱ تا ۱۰ $ و بیشتر هم وجود دارد.

- پرداخت گوگل بر چه اساسی است؟
- بر اساس کلیک هایی که بازدید کننده های سایت بر روی تبلیغات گوگل انجام میدهند.

- بسیار خوب، حالا بابت هر کلیک چقدر پرداخت میکنه؟
- رقم ثابتی نداره ولی از چند سنت شروع میشه تا 100 دلار

 

- میشه توضیح بدی که این تفاوت زیاد وجه اختصاص یافته به هر کلیک به چه چیزی بستگی داره؟
- البته. این میتونه به خیلی چیزا بستگی داسته باشه از جمله به موضوع تبلیغ، محل جغرافیایی تیلیغ دهنده یا کلیک کننده و از همه مهم تر اینکه فردی که اگهی رو داده چقدر برای هر کلیک تعیین کرده.

- مثلا کلیک از کجا باشه بیشتر پول میده؟
- از آمریکا

- چه موضوعاتی درامدشون بیشتره؟
- پزشکی و مالی

- گوگل از چه طریقی پول رو به ما میرسونه؟
- به ندرت چک صادر می کنه و بیشتر به یک حساب بانکی پول رو واریز می کنه

-ایران رو قبول میکنه؟
- خیر

- چرا؟!
چون گوگل یه شرکت امریکاییه و ایران هم از طرف امریکا تو تحریمه

- خیلی بد شد که پس من بیخیال گوگل بشم؟
- نه خوب. میتونی شماره حساب یکی از آشناهات رو که در خارج از کشور زندگی میکنه به گوگل بدی.

- حالا سایت فارسی چی؟ آخه سایت من فارسیه. گوگل قبولش میکنه؟
- نه متاسفانه، زبان فارسی در لیست گوگل موجود نیست.

- از کجا می تونم تو این گوگل ادز ثبت نام کنم؟
- از طریق اکانت گوگل خودت.


- گوگل چه محتواهایی رو در سایت های معرفی شده نمی پذیره؟چه چیزایی نباید تو سایت باشه؟
- گوگل با سایت های با محتوای: سکسی، خرید و فروش اسلحه، سایتهایی که قانون کپی رایت رو نقض می کنن، قمار، مشروبات الکلی، تبلیغ سیگار و مواد مخدر، سایت هایی که به اعتقادات عده ای توهین میکنه مشکل داره و اونا رو قبول نمیکنه.

- میشه خودمون صبح تا شب بشینیم و رو تبلیغاتش تو سایتمون کلیک کنیم و اینجوری پول در بیاریم؟
- شدنش میشه ولی گوگل خیلی سریع می فهمه و اکانتت رو می بنده.

چطوری میفهمه؟
از طریق IP، کوکی ها و راه ها دیگه ای که وجود داره

 

- خوب، حالا چند تا تبلیغ می شه تو هر صفحه ی سایت یا وبلاگ گذاشت؟
- محدودیت زیادی نداره اما بازم بستگی به محتوا و فشردگی مطالب داره. من تا 10 تاشو دیدم.

- رفرال چی؟
- برای هر محصول یکی.

- سرچ؟
- یکی.

- میشه پاپ آپ هم گذاشت؟
- خیر، نمیشه.

- تو گوگل با آی پی ایران لاگین کنم برام مشکل پیش میاد؟
- تو این مورد سیاست گوگلدقیق معلوم نیست. ولی پیشنهاد میکنم که ریسک نکنی و از VPN استفاده کنی. البته مواظب باش که VPN رو با پروکسی اشتباه نگیری.

- قضیه این پین کد چیه؟
- وقتی درآمدت برای اولین بار به 50 دلار برسه گوگل برات یه کد به آدرسی که بهش دادی پست میکنه

- به چه دردی میخوره؟ واسه چی این کار رو میکنه؟
وقتی اونو وارد کنی از اون به بعد وقتی درامدت به 100 دلار برسه سر هر ماه گوگل برات چک میفرسته. گوگل این کار رو برای تست کردن آدرسی که بهش دادی انجام میده.
پس گوگل خیلی دقیقه نه؟
بله بسیار

- میتونم تو سایتم بالای تبلیغات بنویسم که مثلا اینجا را کلیک کنید یا اینکه برای حمایت از ما روی این لینک کلیک کنید؟
- خیر، در این صورت گوگل متوجه می شه و اکانتت رو می بنده.

- آخه چرا؟!
- چون گوگل نمیخواد برای سایتایی که تبلیغ بهش دادن ویزیتور کاذب ایجاد کنه.

- گوگل رو میشه گول زد؟
- بهتره دنبالش نباشی چون هر از گاهی یه بازرس از سایت گوگل که مثل خودت یه انسان هست میاد و سایتت رو میبینه.

- میشه کلمات کلیدی رو تو صفحه مخفی کنم و محتوای صفحه در ارتباط با اونا نباشه؟
- نه نمیشه در این صورت هم گوگل میفهمه و میبنده اکانتت رو

- به نظر شما کدوم نوع تبلیغات بیشتر کلیک میخوره و بهتر جواب میده؟
- تبلیغات متنی.

- میشه همزمان هم از گوگل از سیستم های تبلیغاتیه دیگه هم استفاده کنم؟
- بله، البته باید قبلش به گوگل میل بزنی و ازشون بپرسی که با اون سیستم تبلیغاتی مشکل دارن یا نه، چون گوگل گفته که از شرکت های رقیب نباید همزمان در سایتتون استفاده کنید.

- میشه فهمید که قلق گوگل چطوریه؟ یعنی چه مواقعی بیشتر گیر میده؟
- طبیعتا هر چه درامدتون بالا تر بره بیشتر روی سایتتون دقیق میشن و اون رو تحت نظر میگیره.

- اگه من 500 دلار تو اکانتم داشته باشم و قبل اینکه پولو بهم پرداخت کنه یهو اکانتمو به دلیلی ببنده تکلیف اون 500 دلار چی میشه؟
- از دست میره.

- یعنی بهم نمیده دیگه اون پول رو؟
- خیر.

- گوگل به ازای نمایش (impression) هم پول میده؟
بله، اما یه مبلغ ناچیز

- سایت های warez چی؟ قبولشون میکنه؟
- نه تایید نمی شن

- حالا من فرض کن 1000 دلار در آوردم و به حساب دوستم که تو خارجه واریز شد، اونوقت چطور به دست من برسه؟
- فعلا به علت تحریم بانکی یا باید دوستت پولو بده یکی برات بیاره یا یه صرافی شماره حسابش رو که در خارج از کشوره بهت بده تا دوستت به اون حساب واریز کنه سپس صرافی پولو اینجا با کسر کارمزدش بهت پرداخت کنه. می بینی که این تحریم ها چطور دماری از مردم درآورده؟ سرمایه ها از مملکت به راحتی خارج میشه اما به چه سختی وارد کشور میشه؟

- حالا توضیح دیگه ای نمونده که نداده باشی؟
- چرا هست مثلا این تجربه یکی از دوستانه:
حالا چندتا راز واقعا بزرگ که ارزون به دست نیومدن برا هر کودومش 500-600 $ پول از دست دادم!!!!
الف: اگر درآمدتون از روزی 50 دلار بیشتر باشه سایتتون رو از نظر این که جاییش ننوشته باشید رو تبلیغات کلیک کنید میگردن (توسط آدم نه روبات!!! من تو عکس نوشته بودم اکانت رو بلوکه کرد!!)
ب: اگر درآمدتون به روزی 200 دلار برسه کافیه برای خودکشی و از دست دادن کل موجودی یک بار و فقط یکبار با IP ایران login کنید!!!

- نتیجه: اگر درآمدتون بالاست به جای channel ساختن اکانت جدید باز کنید تا یکجا به کف قابلمه برخورد نکنید مثل من!

- چک های گوگل چقدر اعتبار داره؟
- گوگل حالا دیگه بندرت چک میده و بیشتر مستقیم به حساب واریز می کنه. اما اگه چک بده اعتبارش یک سالست و در صورتی که تا یک سال چک رو نقد نکنید وجهش برمیگرده به اکانتتون و گوگل دوباره براتون چک صادر میکنه.

- فرمت تبلیغات گوگل ادسنس به چه صورت است؟
- جاوا اسکریپت


راهنمای ثبت نام در سایتهای بین المللی

گوگل ادسنس چیست ؟

آموزش ثبت نام در سایتهای بین المللی:

راهنمای ثبت نام:

Email Address: آدرس ایمیل خود را وارد کنید.

First Name : نام کوچک خود را وارد کنبد.

Last Name: نام خانوادگی خود را وارد کنید.
Birthday: تاریخ تولد خود را به میلادی وارد کنید. برای تبدیل سن تان به تاریخ میلادی ابتدا باید عدد 621 را به سال تولد خود اضافه نمایید. مثلا کسی که در سال 1358 به دنیا آمده با اضافه نمودن 621 میتواند سال تولد خود را که 1979 می شود به دست آورد.
توجه: کسانی که از 11 دی ماه به بعد به دنیا آمده اند بایستی عدد 622 را به سال تولد خود اضافه نمایند.
برای بدست آوردن روز و ماه تولد از تقویم استفاده کنید.
ْGender: جنسیت خود را انتخاب انتخاب کنید. مرد Male زن Female
Own credit card : اگر کارت اعتباری دارید Yes و اگر ندارید گزینه No را انتخاب کنید.
Country: کشور مورد نظر را انتخاب کنید.
?Do you agree with the terms of service : گزینه Yes را انتخاب کنید.
Password: رمز خود را وارد کنید. ( حداقل 6 حرف )
Confirm Password: رمز خود را تکرار کنید.

Password question: این قسمت برای این است که زمانی که شما رمز خود را فراموش کردید یک سوال از خود میپرسید و جوابش را می دهید و وقتی که رمز را فراموش کردید همان سوالی را که از خود پرسیده اید سایت از شما می پرسد و شما باید همان جوابی را که به سوال خودتان داده اید، بدهید.
مثلا نام خود را سوال کنید برای این کار جمله زیر را بنویسید: ?What is your name
Password answer: جواب سوال خودتان را بدهید.Phone number : شماره تلفن را وارد کنید. در مربع سمت چپ کد کشور، در مربع وسط کد شهر بدون صفر مثلا کد تهران 21 ، در مربع سمت راست شماره منزلتان را وارد کنید.
Spoken Language : زبان را انتخاب کنید.
Secondary Language : زبان دوم خودتان رو انتخاب کنید. مثلا English را انتخاب کنید.
Street Address: آدرس دقیق منزل را بدهید. در خارج آدرس دادن مثل ایران نیست مثلا : ایران - تهران - بلوار گلستان - میدان گلستان - خیابان گلها - کوچه 5 - ساختمان گلها - طبقه 4 - واحد 11 که این آدرس درست برعکس باید نوشته شود:

11 Forth Floor, Golha Bldg., Fifth Alley, Golha St., Golestan Sq., Golestan Blvd., Tehran, IRAN.

No پلاک مثل: No 11 به معنی پلاک 11
Floor طبقه مثٍل: Forth Floor به معنی طبقه 4
Bldg ساختمان مثل: .Golha Bldg به معنی ساختمان گلها
Alley کوچه مثل : Fifth Alley به معنی کوچه 5
St خیابان مثل : Golha St به معنی خیابان گلها
Sq میدان مثل : Golestan Sq به معنی میدان گلستان
Blvd بلوار مثل : Golestan Blvd به معنی بلوار گلستان
City/Region : نام شهر را وارد کنید.
State/Province : نام استان یا ایالت را وارد کنید.
Zip postal code : کد پستی را وارد کنید.
Street Address 2 : اگر آدرس دیگری می خواهید در اینجا بنویسید.
درقسمت بعد شغل خود را انتخاب کنید. اگردانش آموز یا دانشجو هستید education/training را انتخاب کنید.
Income: در این قسمت باید درآمدتان را انتخاب کنید.

گزینه Active Account اکانت را فعال میکند.

نکات خیلی مهم:

۱- شما نمی توانید دو بار در یک سایت ثبت نام کنید چون اگر چنین شود، هر مقدار که درآمد در آن سایت دارید و تمام زیر مجموعه هایتان پاک می شوند.

۲- در صفحه شخصی معمولا دو گزینه وجود دارد یکی user information که برای مطالبی است که در هنگام ثبت نام وارد کردید و delete account که برای پاک کردن صفحه و اکانت شما است. توصیه می شود هیچگاه روی این گزینه کلیک نکنید.

موفق باشید.

4.375 1 1 1 1 1 امتیاز 4.38 (8 امتیاز)

نوشتن دیدگاه

با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود خدمات رسانی پایگاه اینترنتی دی ال سل نقش کاملا موثری ایفا می کنند لذا صمیمانه از شما خواهشمندیم با عنایت به حدیث «مومن آیینه مومن است» ، شما نیز آیینه ما باشید و با یادآوری نقاط ضعف و قوت پایگاه اینترنتی دی ال سل، ما را از این امر محروم نفرمایید.

چند نکته مهم:
• نظرات شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت منتشر خواهد شد.
• نظرات تکراری و تبلیغاتی، تائید نمی شوند و امتیازی هم به آنها تعلق نخواهد گرفت.
• در صورتی که نظر شما نیاز به پاسخ دارد، پاسخ خود را در ذیل همان موضوع دنبال فرمایید.

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

آدرس تلگرام ما - پایگاه اینترنتی دی ال سل

وبسایت dlsell.ir
پشتیبانی support@dlsell.ir
تماس با ما contact@dlsell.ir
راهنمایی help@dlsell.ir
فروشگاه market.dlsell.ir
اینستاگرام dlsell.ir
پشتیبانی تلگرام dlsell@
کانال تلگرام dlsellmarket@
بهترین وضوح تصویر برای مشاهده سایت 1600x900 پیکسل می باشد.
بهترین مرورگرها برای نمایش سایت به ترتیب از راست:
پایگاه اینترنتی دی ال سل   پایگاه اینترنتی دی ال سل   پایگاه اینترنتی دی ال سل   پایگاه اینترنتی دی ال سل   پایگاه اینترنتی دی ال سل

سرورهای ایرانی

تمامی حقوق این سایت متعلق به " پایگاه اینترنتی دی ال سل " می باشد.
طـبق ماده 12 قانون جرائم رایانه ای هرگونه کپی برداری، پیگرد قانونی دارد.

logo-samandehi

کانال آموزشی و خرید در تلگرام

خرید امن

Powerd by: Dlsell.ir - Copyright © 2020